Om mig

Mitt namn är Stanley Saba och jag är grundaren av Digital Identitet som för närvarande är ett hobbyprojekt. Jag är född år 1994 och är bosatt i en lägenhet i Älvsjö utanför Stockholm.

 

Jag brinner för att lära mig nya saker, jag arbetar alltid effektivt och har som mål att alltid leverera saker snabbt och professionellt. Min passion är digitalt skapande. Att automatisera saker är min favoritsyssla, jag älskar att investera tid för att spara tid. Jag har automatiserat min telefon till att fungera utefter mina behov, jag har byggt appar i syfte om att förenkla min vardag och byggt hemsidor både åt mig själv och åt kunder.

 

Här är en referenslista för projekt som jag har skapat, jag skulle uppskatta om du också vill hamna där. >>Referenslista<<

 

Kontaka mig nedan om du har några frågor!

Om Oss

Digital Identitets primära fokus är att bygga hemsidor åt kunder samt att ge varje kund en egen handläggare som alltid ska kunna tillgodose kundens behov. Däremot så stannar det inte där, våra handläggare är extremt flexibla med varierande kunskap inom olika plattformar. Varje kund kommer därför att få en handläggare som passar bäst utefter deras behov. Variationen av tjänster skulle kunna vara ett digitalt visitkort, en app eller möjligheten att trycka och sälja egna kläder.

 

Hela konceptet hos Digital Identitet är att finnas där för varje enskild kund, skapa god kontakt och lära känna kunden för att kunna hantera och ge support hela tiden. Vi vill inte begränsa dina drömmar och därför har du möjlighet att uppdatera och be om önskemål när du vill.

Namn  
E-post  
Meddelande